10 ihanaa mekkoa juhlaan ja arkeen

10 ihanaa mekkoa juhlaan ja arkeen

Tänä kesänä helle on tosiaankin hellinyt meitä! Siksi nyt kysytäänkin väljyyttä ja kevyitä materiaaleja, kuten pellavaa, viskoosia ja puuvillaa kesän mekoilta. Myös värit, etenkin vahvat värit ovat tänä kesänä suosiossa. 

Katso alta meidän 10 suosikkimekkoa loppukesän ja alkusyksyn juhlaan. Meidän valikoimastamme löytyy mekkoja, jotka muuntuvat helposti myös arkikäyttöön, trendikkäitä boho-tyylisiä ja upeita klassikkoita.

 

1. Boho-mekko

Kesän trendikkäin mekko. Boho-tyyli sopii täydellisesti esimerkiksi hääjuhlaan, kesälounaalle ja kesäiltaan rennommin tennareiden kanssa.

Boho-mekko 89€.

Löydät mekon täältä.

2. Polvipituinen viskoosimekko Sandra

Polvipituinen, kevyt viskoosimekko. Mekossa on puolipitkät hihat halkioilla, jotka solmitaan hihansuista. Suoranmallinen mekko vaalealla pohjalla ja upealla kuosilla sopii esimerkiksi rippijuhlaan, terassille ja rennommin kesäpäivään sandaalien kanssa.

 

Viskoosimekko Sandra 119€.

Löydät mekon täältä.

3. Puuvillamekko Merlin

Upean värinen joustava puuvillamekko. Tässä mekossa on todella onnistunut leikkaus, joka imartelee melkeinpä meitä kaikkia. Merlin sopii niin hääjuhlaan kuin kesäterassille.

Puuvillamekko Merlin 119€.

Löydät mekon täältä.

4. Kevyt, rauhallisen sävyinen viskoosimekko

Tässä mekossa on tyylikäs kuosi ja rauhalliset sävyt. Rento, viittamallinen selkäpuoli, edessä ja olalla nyörit. Sopii täydellisesti hääjuhlaan korkojen kanssa, mutta myös esimerkiksi töihin tennareiden kanssa. 

Viskoosimekko säädettävillä nyöreillä 119€.

Löydät mekon täältä.

5. Valkoinen pellavamekko

Tyylikäs valkoinen pellavamekko on jokapaikan mekko. Tässä mekossa voi hyvin mennä niin rippijuhlaan, viettää kesäpäivää kuin myös pitää työmekkona. Mekko on laadukasta pellavaa ja sen mitoitus ja malli on yksi parhaimpia.

Pellavamekko valkoinen 129€.

Löydät mekon täältä.

6. Maksi-mekko viskoosikankaasta

Kevyt, viskoosista valmistettu boho-tyylinen mekko laskoksilla. Yhdistä korkojen kanssa juhlaan, sandaalien kanssa rennompaan tilaisuuteen. Tämä mekko muuntuu melkeinpä mihin vaan. Värit: oranssi, sininen ja vihreä.

Viskoosimekko 79€.

Löydät mekon täältä.

7. Pitkähihainen viskoosimekko

Upean sitruunankeltainen mekko pitkillä hihoilla tuo piristystä niin arkeen kuin juhlaan. Jos pitkät hihat tuntuvat liialta, voi hihoja helposti kääriä ylös joustavien hihansuiden avulla. 

Viskoosimekko Amaal 99,95€.

Löydät mekon täältä.

8. Kellohelmainen mekko Rei

Klassikko mekko uudessa kuosissa. Upea kellohelmainen mekko muuntuu juhlamekosta todelliseksi tanssimekoksi kesän tansseihin.

Viskoosimekko Rei 109€.

Löydät mekon täältä.

9. Pellavapuseromekko

Upean hehkuvan punaisen värinen pellavamekko. Pidä korkojen kanssa juhlissa, tennareiden kanssa arkena. Tällä mekolla mennään melkeinpä mihin vaan!

Pellavapuseromekko 159€.

Löydät mekon täältä.

10. Tunikamekko Richie

A-linjainen tunikamekko Richie sopii pituudesta riippuen käytettäväksi mekkona tai tunikana. Sifonkiset, pitkät hihat ja kauniin murretun sävyinen mekko on täydellinen syksyn arki- ja juhlamekko.

Tunikamekko Richie 99,95€.

Löydät mekon täältä.

Kaikki mekot ja monet muut mekot löydät täältä: Mekot – LADY LIFE (ladylifehyvinkaa.fi) ja liikkeestämme. Verkkokaupassa ilmaiset toimituskulut yli 70 euron ostoksesta. 

 

 

Takaisin blogiin